Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe worden mijn gegevens bij Newsletter2Go beschermd?

Newsletter2Go biedt de grootst mogelijke privacy en beveiliging van gegevens. Uw persoonlijke gegevens, de ontvangerslijsten en alle andere gegevens die u aan ons verstrekt worden veilig opgeslagen en over een 256-bit SSL-encryptie (extended-validatie-gecertificeerd) overgebracht.

De toegang van derden is onmogelijk gemaakt. De dagelijkse veiligheidsback-ups zorgen voor een effectieve bescherming tegen storingen en verlies van gegevens.

Aangezien onze servers zich in Duitsland bevinden, zijn ze onderworpen aan de strenge eisen van de wet voor de bescherming van persoonsgegevens. Zo wordt een overdracht van uw gegevens aan derden zonder uw toestemming bij voorbaat uitgesloten.

Op verzoek kunnen wij u een gedetailleerde overeenkomst over de verwerking van gegevens (ADV) toesturen.

Met onze twee-factor authenticatie beschermt u uw Newsletter2Go account en garandeert u zo maximale beveiliging van de opgeslagen gegevens.

Bij de twee-factor methode wordt na het succesvol invoeren van uw wachtwoord een paar minuten daarna een geldige beveiligingscode naar uw e-mail of telefoon verzonden die u in de tweede stap moet invoeren.
Zo kunt er zeker van zijn dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot uw account.