Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

De meest voorkomende problemen bij het opzetten van WordPress

De volgende informatie is belangrijk voor het oplossen van problemen:

1) Welke WordPress versie gebruikt?
2) Welke versie van onze plug-in is geïnstalleerd?

Mogelijke foutmeldingen en voorgestelde oplossingen:

1) Foutmelding: "API-key is invalid"

De API-key op dit punt mag niet verward worden met de Newsletter2Go Auth-Key, die u zou vinden onder "Profiel" en dan "API".

De API-key komt direct vanuit WordPress, als de key niet correct is, maak dan opnieuw verbinding met behulp van de "Verbinden" knop van de plug-in. De key moet dan automatisch gegenereerd worden.

Als dit niet werkt, maak dan opnieuw verbinding, dit keer op de pagina waar u zich authenticeert met Newsletter2Go. Kopieer de URL en stuur deze naar onze support.

De pagina ziet er zo uit: