Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe werkt de 1-klik-productovername?

Met de 1-klik-productovername van Newsletter2Go kun je shop producten overnemen en in je nieuwsbrief implementeren. Hiermee kun je binnen enkele minuten verkoopnieuwsbrieven ontwerpen, omdat elk product uit je online shop direct kan worden overgenomen. Het is niet langer nodig om de productafbeeldingen en -informatie handmatig aan te passen en te formatteren.


Eisen voor de 1-klik-productovername:

  • Een actieve integratie naar je webshop
  • Bestaande product-ID's of productnummers
  • Een premium template
  • Gebruik van het Standard of Pro pakket (enkele templates in de gallerij zijn al met de 1-klik-overname functies uitgerust, die zie je aan het winkelwagenicoontje bovenin)

In de 1-klik-productovername template is een speciale productbouwsteen ingebouwd waarmee je winkelproducten kunt overdragen. In deze bouwsteen hoef je alleen het product ID of het productnummer van een product uit je webshop in te vullen. Het complete product, inclusief de gewenste attributen, wordt dan automatisch in de nieuwsbrief toegevoegd.

Om gebruik te kunnen maken van de 1-klik-productovername wordt er een link gemaakt tussen je webshop en Newsletter2Go. Je shop kan hiermee gekoppeld worden aan een nieuwsbrief template van Newsletter2Go. Enkele voorbeelden van individuele templates vind je hier. In het Standard en Pro pakket zijn enkele templates al met de 1-klik-overname functies uitgerust.