Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe zet ik de modified eCommerce verbinding op?

1. De plug-in voor modified eCommerce vindt u in uw Newsletter2Go account rechtsbovenin onder integraties. Download de modified eCommerce plug-in.

2. Voordat u verbinding kunt maken met Newsletter2Go moet u de plug-in installeren. Pak hiervoor de plug-in uit en kopieer de twee mappen "Admin" en "API" in de hoofddirectory van uw winkel. De twee mappen worden dan gekopieerd naar de juiste locatie in de winkel. 
3. Log nu in op de adminpagina van uw modified shop. Klik in het dropdown menu op "Modules". U ontvangt een lijst van alle modules, daar vindt u ook de module "Newsletter2Go e-mailmarketing".

4. Als u hierop heeft geklikt wordt rechts een venster geopend waar u de Newsletter2Go module kunt installeren. Klik na de installatie op "Start".

Nadat u op Start heeft geklikt, volgt de onderstaande weergave. Klik vervolgens op "Connect to Newsletter2Go".

  • Als u al bent ingelogd op uw Newsletter2Go account, dan hoeft u alleen nog maar toegang toe te staan.
  • Als u niet parallel ingelogd bent, kunt u inloggen met uw Newsletter2Go toegangsgegevens.
  • Als u nog geen account bij Newsletter2Go heeft, kunt u zich bij ons registreren.
5.  U wordt nu automatisch naar de integratiepagina in uw Newsletter2Go account doorgestuurd, waar de integratie met de toegangsgegevens van de plug-in wordt ingesteld. Hier heeft u de mogelijkheid om de toegangsgegevens te wijzigen en de verbinding met modified te testen. Onder het tabblad "Ontvangers" kunt u meer instellingen voor de integratie bewerken en uitvoeren.