Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe zet ik de OpenCart webshop verbinding op?

1. Download de integratie rechtstreeks in de Newsletter2Go software. U kunt de plug-in direct in het integratieoverzicht in uw account (het menu rechtsbovenin) vinden. Klik dan op het tandwielsymbool naast het OpenCart logo en vervolgens op het plusteken.

2. Ga naar uw OpenCart backoffice en klik op "Extension Installer".

Hier kunt u de Newsletter2Go plug-in installeren door op "Uploaden" te klikken. Selecteer de Newsletter2Go plug-in van uw lokale PC en klik op "Installeren".

3. Nadat u de plugin heeft geïnstalleerd, klikt u op "Modules" in de menubalk. In de lijst met modules vindt u de plug-in "Newsletter2Go". Klik op het potlood om de plugin te bewerken.
Als u de plugin heeft geopend, ziet u de onderstaande weergave. De plug-in moet eerst geactiveerd worden, klik op "aan/uit". Hier vindt u ook de gebruikersnaam en de APIKey.

4. Klik rechts op de knop "Connect to Newsletter2Go".
  • Als u al bent ingelogd op uw Newsletter2Go account, dan hoeft u alleen nog maar toegang toe te staan.
  • Als u niet parallel ingelogd bent, kunt u inloggen met uw Newsletter2Go toegangsgegevens.
  • Als u nog geen account bij Newsletter2Go heeft, kunt u zich bij ons registreren.
5. Nadat u zich met succes heeft geregistreerd, wordt u direct doorgestuurd naar uw Newsletter2Go account en de OpenCart shop integratie. Deze is nu automatisch ingesteld. In dit veld heeft u de mogelijkheid om de toegangsgegevens te wijzigen en de verbinding te testen.