Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe zet ik de PrestaShop webshop verbinding op?

Download eerst de module rechtstreeks in de Newsletter2Go software. Ga naar "Plug-ins" via het hoofdmenu (rechtsboven) en klik op het tandwielpictogram naast PrestaShop en selecteer "Download plug-in". 

Klik in uw PrestaShop backoffice op "Modules" en vervolgens op "Nieuwe module toevoegen" om de Newsletter2Go plug-in te installeren. Selecteer de Nieuwsbrief2Go plug-in en klik op "Installeren". 
Nadat u de plug-in heeft geïnstalleerd, kunt u Newsletter2Go in de menubalk zien. Hier vindt u uw web service Accounts Key en kunt u direct verbinding maken met uw Newsletter2Go account. Klik op "Connect" om een verbinding met Newsletter2Go tot stand te brengen. 
Als u al een Newsletter2Go account heeft en u bent ingelogd, hoeft u alleen toegang vrij te geven. Vink vervolgens het vakje aan naast "Ik heb al een Newsletter2Go account" en log in met uw accountgegevens. 
Als u nog geen Newsletter2Go account heeft, kunt u er nu een aanmaken. 
Als u al ingelogd bent, wordt u automatisch doorgestuurd naar uw Newsletter2Go account en de PrestaShop interface. 
Hier kunt u uw inloggegevens wijzigen en de verbinding met PrestaShop testen.
Onder het tabblad "Contacten" vindt u verschillende instellingen met betrekking tot de integratie, zoals bijvoorbeeld welke adresboeken gesynchroniseerd moeten worden. U kunt hier ook de synchronisatie starten en de integratie opslaan. 
U heeft nu de PrestaShop plug-in succesvol geïnstalleerd.