Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe zet ik de Shopware webshop verbinding op?

U vindt de plug-in in uw account onder "Integraties". Als u daar op het tandwielicoon klikt, kunt u de huidige plug-in downloaden. U kunt de plug-in ook in ons download centrum vinden.

Selecteer vervolgens "Plug-in handmatig toevoegen" en upload de plug-in. Installeer dan de plug-in in uw shopware backend onder "Instellingen" en dan "Plugin Manager".
Zodra de plug-in is geupload wordt deze weergegeven in de "Plugin Manager" onder de inactieve plug-ins. U moet de plug-in activeren voordat u deze gebruikt. Klik op de knop "Activeren".
Nadat u de plug-in geactiveerd heeft, vindt u onder het menupunt "Marketing" een nieuw item "Newsletter2Go".

Hier kunt u een gebruikersnaam aanmaken en een API-sleutel voor de interface genereren.
U kunt ook rechtstreeks naar uw Newsletter2Go account linken. Klik op "Verbinden" om verbinding te maken met Newsletter2Go.
  • Als u al een Newsletter2Go account heeft en tegelijkertijd bent ingelogd, hoeft u alleen toegang tot de integratie toe te staan. 
  • Als u al een Newsletter2Go account heeft, kunt u het vakje "Ik heb al een Newsletter2Go account" aankruisen en inloggen met uw accountgegevens.
  • Als u nog geen Newsletter2Go account heeft, kunt u een nieuw account aanmaken door u hier te registreren.
Wanneer u zich met succes heeft geregistreerd, wordt u rechtstreeks naar uw Newsletter2Go account doorgestuurd. Hier vindt u de automatisch geconfigureerde integratie naar Shopware.
Hier heeft u de mogelijkheid om uw toegangsgegevens te wijzigen en de verbinding met Shopware te testen.
In het tabblad "Ontvangers" vindt u verschillende instellingen die voor de integratie kunnen worden bewerkt, bijvoorbeeld in welk adresboek de synchronisatie moet worden uitgevoerd. 
U kunt hier nu ook beginnen met ontvangers synchroniseren en daarna de integratie opslaan. 
U heeft nu uw Shopware integratie succesvol opgezet. Gefeliciteerd!