Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

De nieuwsbrief ziet er bij de test verzending anders uit dan in de editor en preview versie (opmaak, spatiëring, tekstgrootte of kleur zijn verschillend). Waarom is dat?

Als u uw eigen nieuwsbrief template gebruikt, heeft onze software geen invloed op de opmaak en kan dit voor weergaveproblemen zorgen.

In dit geval adviseren wij om alle opmaakelementen voor het uploaden in te stellen of uw nieuwsbrief met onze nieuwsbrief editor samen te stellen.

Dit is zeer eenvoudig en heeft de twee voordelen dat de nieuwsbrief enerzijds flexibeler is en anderzijds automatisch geoptimaliseerd wordt voor diverse e-mailclients.

Enkele kleine opmaak verschillen (rijhoogte, uitlijning, kleur van de links) kunnen ook worden veroorzaakt door de standaardinstellingen van het e-mailprogramma van de ontvanger en zijn hierdoor meestal niet te voorkomen.

Wanneer u nog steeds problemen ondervindt met de weergave kunt u altijd contact opnemen met ons supportteam.

In dit geval kunt u het beste een e-mail naar support@newsletter2go.com sturen met een screenshot van de nieuwsbrief en hoe deze is aangekomen in uw e-mailprogramma.

Belangrijke informatie voor het supportteam is waar de nieuwsbrief weergaveproblemen vertoond en met welk e-mailprogramma de e-mail werd geopend.

De beste manier is om een korte beschrijving van waar het probleem zich bevindt in de e-mail mee te sturen.