Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe kan ik de voucher pool functie gebruiken?

In ons systeem bieden we de voucher pool functie aan. Deze functie is beschikbaar in het STANDARD pakket. Hoe u een voucher pool maakt leest u hier.

1) Voucher pool aanmaken

Via het dashboard heeft u direct toegang tot de voucher pool.

Wanneer u een voucher pool aanmaakt, moet u deze eerst een naam geven. U kunt de voucher codes dan zelf handmatig invoeren of direct via een csv-bestand uploaden.

Het is belangrijk dat elke vouchercode in een nieuwe regel wordt aangemaakt. Er is geen scheiding van komma's of streepjes nodig.

Het systeem haalt de codes van boven naar beneden op. Elke code moet daarom uniek zijn en mag maar één keer worden gebruikt. In het overzicht ziet u vervolgens het aantal vouchers in de voucher pool en het aantal ongebruikte en reeds gebruikte vouchers. 


2) Voucher pool gebruiken

U kunt de voucher met behulp van de personalisatiefunctie in de nieuwsbrief invoegen. Markeer hiervoor het woord of klik bijvoorbeeld op de tekst en vervolgens op het symbool van een persoon in de zwarte navigatiebalk.


In het geopende venster kunt u onder "Kenmerk" de gewenste voucherpool selecteren, waaruit de code moet worden overgenomen.

De code is geldig per e-mail of per ontvanger. U kunt de personalisatie ook meerdere malen opnemen in de nieuwsbrief, dezelfde code wordt altijd verzonden. Zorg ervoor dat de grootte van de voucher pool overeenkomt met het aantal ontvangers.

De codes hebben geen vervaldatum in ons systeem. In de mailing zelf blijven de vouchers actief tot u hun functie in uw eigen systeem deactiveert.