Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Kan ik inzien welke ontvangers mijn nieuwsbrief (niet) gelezen of ‪(niet) geklikt hebben en wie zijn afgemeld en gebouncet?

Ja, al deze informatie vind je terug onder "Ontvangers" en dan "Actieve ontvangers". Gebruik vervolgens de geavanceerde zoekfunctie om in detail een zoekopdracht uit te voeren.

Zoek eerst de gewenste zoekcriterium. De standaardwaarde is "E-mail". Verander dit door erop te klikken en dan in het dropdown menu een andere op gedrag gebaseerde criteria te selecteren, zoals "Heeft geklikt."

Wanneer je het criterium hebt geselecteerd, kun je de volgende waarde instellen, namelijk of het criterium gelijk of ongelijk moet worden gezocht. De zoekopdracht "Heeft geklikt is ongelijk" betekent dat je op zoek bent naar alle actieve ontvangers die niet hebben geklikt.
Tenslotte kun je de zoekopdracht nog nauwkeuriger maken door de gewenste nieuwsbrief te selecteren. Deze selecteer je door in het dropdown menu op de juiste naam te klikken.
Tip: Je kunt ook zoveel voorwaarden toevoegen als gewenst.
Wanneer je de gewenste criteria hebt ingesteld klik je op de knop "Zoeken". De resultaten verschijnen onder de zoekopdracht.