Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe kan ik mijn pakket en credits gebruiken?

Je kunt het aantal beschikbare credits in je account terugzien onder Account > Huidig pakket:

Hier kun je ook je volume beheren en credits direct toevoegen via "Pakket e-mailcredits kopen". In het volgende pop-upvenster kun je met de slider het aantal credits selecteren en vervolgens de betaalmethode aanpassen. Klik dan op "Nu bestellen" om je aankoop te bevestigen.

De getoonde prijs van het volume is al aangepast aan je huidige pakket.

Bij het aanpassen van de credits heb je de volgende keuzes:

1) Upgrade: Selecteer "Ik heb meer/minder e-mails nodig vanaf de volgende verlenging" en kies het gewenste aantal. Het huidige abonnement loopt dan af aan het einde van de looptijd en begint met het hoger geboekte volume vanaf de volgende abonnementsverlenging.

 2) Top-up: Naast het maandelijkse abonnement kun je ook op korte termijn extra e-mailcredits kopen. Selecteer hiervoor "Ik heb vanaf nu meer e-mails nodig" en selecteer de gewenste hoeveelheid. Het huidige abonnement blijft actief en wordt niet gewijzigd, maar je ontvangt extra credits bovenop de CPM (duizend contactprijs) van het abonnement. De bijkomende credits zijn geldig tot het abonnement vernieuwd wordt.

3) Downgrade: Selecteer het gewenste aantal credits. Het huidige abonnement loopt dan af aan het einde van de looptijd en wordt vervolgens verlengd met het zojuist gekozen lagere volume.