Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Hoe worden de prijzen bepaald?

In ons tarief wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende pakketten, die diverse functies bevatten.

De prijs van de credits hangt dus altijd af van het pakket dat je hebt. De betaling omvat niet alleen het aantal credits, maar ook de hoeveelheid diensten die je kunt gebruiken.

Een overzicht van de prijzen in euro's vind je hier.

Enkele case studies:

1) Je verstuurt maximaal 1000 e-mails en wilt alleen de basisfuncties van het Lite pakket gebruiken. In dat geval kun je onze software gratis gebruiken.

2) Je verstuurt maximaal 1000 e-mails, maar wilt de uitgebreide functies zoals automation e-mails gebruiken. Schakel in dat geval over naar ons Standard pakket. Je hebt dan extra functies voor een maandelijks abonnement van minstens 19 euro. In dit pakket ontvang je ook 1000 credits, maar kun je meer functies en onze telefonische ondersteuning gebruiken.

3) Je verstuurt maandelijk veels e-mails en wilt alle functies gebruiken. Schakel in dit geval over naar ons Pro pakket. Hiermee heb je toegang tot alle functies voor een maandelijks abonnement van minstens 199 euro. Je krijgt een persoonlijke aanspreekpartner en maakt gebruik van client testing en toegewijde IP's.