Please note that this is the help section for the former Newsletter2Go software.

Kan ik tussen de verschillende pakketten wisselen?

Ons aanbod bestaat uit drie verschillende pakketten. Je keuze van het pakket is afhankelijk van de functies en ondersteuning die je wilt gebruiken.

De aanbieding wordt geboekt als abonnement voor één maand of één jaar (je krijgt 10% korting bij het boeken als jaarabonnement). Dit betekent dat een wijziging altijd aan het einde van de maand kan worden uitgevoerd, rekening houdend met de looptijd van het contract.

Je kunt direct via je account overschakelen naar het volgende hogere pakket.


Voordat je bestelt, ontvang je een overzicht van de functies in het pakket. Je kunt dan beslissen of je alleen het pakket wilt wijzigen of ook het volume van de credits op hetzelfde moment wilt wijzigen.

Let bij het overschakelen naar een ander pakket op het volgende:

1) Upgrade: Overschakelen naar een hoger pakket is op elk gewenst moment mogelijk en kan eenvoudig online in je account worden gedaan. Hier ontvang je, naast het bestaande functies, extra functies en telefonische ondersteuning.

2) Downgrade: Deze verandering betekent een vermindering van functies en ondersteuning. Afhankelijk van de wijziging kan het voorkomen dat bijvoorbeeld adresboeken en geautomatiseerde mailings zoals de welkomst- of verjaardagsmailings worden gedeactiveerd. Controleer de precieze vermindering in functies voordat je een downgrade uitvoert.

Wij raden je ook aan om een externe back-up te maken voordat je de downgrade doorvoert. Adresboeken, gebruikers en geautomatiseerde mailings worden alleen gedeactiveerd en niet verwijderd, maar op deze manier kun e ervoor zorgen dat je gegevens veilig zijn.

Op deze pagina vindt je een overzicht van functies in de diverse pakketten.